Spekeplanke med utvalgte spekeskinker og oster fra vårt kjøkken. Serveres med kjeks, tørket frukt og nøtter.
Charcuterie board with selected cured hams and cheeses from our kitchen. Served with biscuits, dried fruits and nuts
Hjemmelaget bunn som er stekt i vedovn med ost og husets kryddersmør.
Homemade dough baked in a wood-fired oven with cheese and house-made herb butter.
Bolinos, akkarbiter, fritert scampi, Buffalo wings, mozzarellasticks, nachos og sprø potetvafler, servert med fire ulike dipper: sweet & sour, hvitløksdressing, sauce vierge og chipotle
Bolinos, squid bites, fried scampi, Buffalo wings, mozzarella sticks, nachos, and crispy potato waffles, served with four dips: sweet & sour, garlic dressing, sauce vierge, and chipotle.
Serveres med champagnegranité og sherryvinaigrette
Served with champagne granita and sherry vinaigrette.
Serveres sammen med chilimarinerte skalldyr
Served with chili-marinated shellfish.
Tynne skiver av okse indrefilet, parmesanost, ruccola, pinjekjerner og hjemmelaget vinaigrette
Carpaccio Thin slices of beef tenderloin, Parmesan cheese, ruccola, pine nuts and homemade vinaigrette
Blandet salat, marinert kyllingbryst, parmesan, bacon, løk, krutonger, cherrytomater og hjemmelaget dressing
Mixed greens, marinated chicken breast, Parmesan, bacon, onion, croutons, cherry tomatoes, and homemade dressing.
En smak av middelhavskysten med chilimarinert grillet scampi, bacon, grillet mango, servert med blandet salat med rød pesto og mangodressing
A taste of the Mediterranean coast with chili-marinated grilled scampi, bacon, grilled mango, served with mixed greens, red pesto, and mango dressing.
Indrefilet av okse med smørdampede broccolini, gulrøtter og pommes Anna, velg mellom kremet baconsaus, peppersaus eller trøffelbearnaisesaus
Beef tenderloin with butter-steamed broccolini, carrots, and pommes Anna. Choice of creamy bacon sauce, pepper sauce, or truffle béarnaise sauce.
Filet mignon av okse med sautert asparges, gulrøtter og fløtegratinerte poteter, serveres med rødvinssaus
Beef filet mignon with sautéed asparagus, carrots, and au gratin potatoes, served with red wine sauce.
Hjortefilet med middelhavsgrønnsaker, ristede fjellmandler, tyttebær og honningskantarellsaus, serveres med fløtegratinerte poteter
Venison filet with Mediterranean vegetables, roasted mountain almonds, lingonberries, and honey chanterelle sauce, served with au gratin potatoes.
Indrefilet av okse, lammecarré og kyllingfilet med middel-havsgrønnsaker og fløtegratinerte poteter, serveres med trøffelbearnaisesaus, peppersaus eller kremet soppsaus
Beef tenderloin, lamb rack, and chicken fillet with Mediterranean vegetables and au gratin potatoes. Served with truffle béarnaise, pepper sauce, and creamy mushroom sauce.
Fransk klassisk kjøttgryte med mørt storfekjøtt braisert i rødvin, bacon, løk, rotgrønnsaker og sopp. Serveres med potetmos.
A classic French stew with tender beef braised in red wine, bacon, onions, root vegetables, and mushrooms. Served with mashed potatoes.
Peppermarinert ytrefilet, serveres med bakt potet, maiskolbe, pepper- og bearnaisesaus
Pepper-marinated sirloin, served with baked potato, corn on the cob, and both pepper and béarnaise sauce.
To gresk spyd av lam, okse eller kylling med grillet paprika sweet bite, løk, tzatziki, gresk fetasalat. Servert med pommes frites og hjemmelaget brød.
Two Greek skewers of lamb, beef, or chicken with grilled sweet bite peppers, onion, tzatziki, and Greek feta salad. Served with French fries and homemade bread.
Skinnstekt gårdskylling fra Smaalenene, servert med grønnsakssauté, potetpuré og portvinssaus
Pan-seared farm-raised chicken from Smaalenene, served with vegetable sauté, potato purée, and port wine sauce.
Servert med krabbekjøtt, krepsehaler, reker, kremet hvitvinskalldyrsaus med ferske grønnsaker og ris.
Served with crab meat, crayfish tails, shrimp, creamy white wine shellfish sauce, fresh vegetables, and rice.
Hvitvinsdampede blåskjell i en tomatisert saus, servert med sprø pommes frites, ferskt brød og hjemmelaget aioli.
White wine-steamed mussels in a tomato-based sauce, served with crispy fries, fresh bread, and homemade aioli.
Hjemmelaget Angus burger med chipotlesaus, løkringer, cheddar, bacon, karamellisert løk, aioli og Pommes frites (Kan serveres vegan eller med Halloumi)
Homemade Angus burger with chipotle sauce, onion rings, cheddar, bacon, caramelized onions, aioli and French fries (Can be served vegan or with Haloumi
Helgrillet ribeye med padronpepper, maiskolbe og fløtegratinerte poteter,serveres med trøffelbearnaisesaus og peppersaus.
Whole-grilled ribeye with padrón peppers, corn on the cob, and au gratin potatoes, served with truffle béarnaise and pepper sauce.
Pancetta, revet pecorino, fersk nykvernet pepper og eggeplomme
Pancetta, grated pecorino, freshly ground black pepper, and egg yolk
Pastaputer fylt med steinsopp, urte-parmesansaus, cherrytomat og pinjekjerner
Ravioli filled with porcini mushrooms, herb-parmesan sauce, cherry tomatoes, and pine nuts
Spaghetti med blåskjell og pannestekt scampi i skalldyrhvitvinssaus.
Spaghetti with mussels and pan-seared scampi in a shellfish white wine sauce.
Fettuccine med kylling, bacon og kremet chilisaus (litt sterk)
Fettuccine with chicken, bacon, and creamy chili sauce (mildly spicy)
Gratinert i steinovn med fiordilatte, Nduja og hjemmelaget pepperbolognese
Baked in a stone oven with fiordilatte, Nduja, and homemade pepper bolognese
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella.
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med prosciutto cotto, champignon og artisjokk
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with prosciutto cotto, mushrooms, and artichokes
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med prosciutto cotto, grillet artisjokk og burrata
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with prosciutto cotto, grilled artichokes, and burrata
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med salame piccante, chili og oliven
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with salame piccante, chili, and olives
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med parmaskinke, ruccola og cherrytomater, Parmigiano (24 måneder)
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with Parma ham, arugula, cherry tomatoes, and Parmigiano (aged 24 months)
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med biff, løk, jalapeños, nachos og mais, serveres med hvitløksdressing ved siden av.
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with beef, onions, jalapeños, nachos, and corn, served with garlic dressing on the side
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med spicy salame, salsiccia, chili og soltørkede tomater
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with spicy salami, salsiccia, chili, and sun-dried tomatoes
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med salami, prosciutto cotto, salsiccia polpettine (kjøttboller), sopp og paprika
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with salami, prosciutto cotto, salsiccia meatballs, mushrooms, and bell peppers
Fersk fiordilatte mozzarella med gorgonzola, Parmigiano (24 måneder) og taleggio
Fresh fiordilatte mozzarella with gorgonzola, Parmigiano (aged 24 months), and taleggio
Fersk fiordilatte mozzarella med trøffelsalami, soltørkede cherrytomater og trøffelpasta
Fresh fiordilatte mozzarella with truffl e salami, sun-dried cherry tomatoes, and truffl e pasta
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella.
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med prosciutto cotto, champignon og artisjokk
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with prosciutto cotto, mushrooms, and artichokes
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med prosciutto cotto, grillet artisjokk og burrata
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with prosciutto cotto, grilled artichokes, and burrata
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med salame piccante, chili og oliven
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with salame piccante, chili, and olives
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med parmaskinke, ruccola og cherrytomater, Parmigiano (24 måneder)
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with Parma ham, arugula, cherry tomatoes, and Parmigiano (aged 24 months)
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med biff, løk, jalapeños, nachos og mais, serveres med hvitløksdressing ved siden av.
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with beef, onions, jalapeños, nachos, and corn, served with garlic dressing on the side
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med spicy salame, salsiccia, chili og soltørkede tomater
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with spicy salami, salsiccia, chili, and sun-dried tomatoes
San Marzano-tomater og fersk fiordilatte mozzarella med salami, prosciutto cotto, salsiccia polpettine (kjøttboller), sopp og paprika
San Marzano tomatoes and fresh fiordilatte mozzarella with salami, prosciutto cotto, salsiccia meatballs, mushrooms, and bell peppers
Fersk fiordilatte mozzarella med gorgonzola, Parmigiano (24 måneder) og taleggio
Fresh fiordilatte mozzarella with gorgonzola, Parmigiano (aged 24 months), and taleggio
Fersk fiordilatte mozzarella med trøffelsalami, soltørkede cherrytomater og trøffelpasta
Fresh fiordilatte mozzarella with truffl e salami, sun-dried cherry tomatoes, and truffl e pasta
Fondant laget av mørk sjokolade, med en perfekt rennende kjerne. Serveres med kremet vaniljeis og friske bær for en balansert søt avslutning
dark chocolate fondant with a perfectly molten center. Served with creamy vanilla ice cream and fresh berries for a balanced sweet ending
En klassisk, hjemmelaget Crème Brûlée med en delikat karamellisert sukkerkruste, servert med kremet vaniljeis for en perfekt søt avslutning
A classic, homemade crème brûlée with a delicate caramelized sugar crust, served with creamy vanilla ice cream for the perfect sweet finish.
Moderne vri på den tradisjonelle franske kaken kjent som financie, med en sprø hasselnøttbiscuit toppet med rik hasselnøtt-crémeux, delvis dyppet i melkesjokolade. Serveres med mango is og en eksotisk coulis som helles over ved bordet.
A modern take on the traditional French cake known as financier, with a crisp hazelnut biscuit topped with rich hazelnut crémeux, partially dipped in milk chocolate. Served with mango sorbet and an exotic coulis poured over at the table.
Eplekake med vaniljeis og krem
Apple cake with vanilla ice cream and cream
Iskrem og sorbet
Ice cream and sorbet
En vri på den klassiske italienske desserten, laget med kremet mascarpone og delikat pistasjkrem. Toppet med et dryss av finhakket pistasj for en ekstra touch av luksus.
A twist on the classic Italian dessert, made with creamy mascarpone and delicate pistachio cream. Topped with a sprinkle of finely chopped pistachios for an extra touch of luxury.
Et herlig utvalg av våre desserter i vanlig størrelse, perfekt for deling: en mini sjokoladeterte, to makroner, en financier og sjokoladekonfekt.
A delightful selection of our desserts in regular size, perfect for sharing: a mini chocolate tart, two macarons, a financier, and chocolate truffles.
Nyt en kopp kaffe eller te, servert med en delikat makron og konfekt Valrhona 70%, for en perfekt søt avslutning.
Enjoy a cup of coffee or tea, served with a delicate macaron and Valrhona 70% chocolate truffle for the perfect sweet ending.